Implementatietrajecten

Met de Brightr programma’s kunt u meteen de eerste stappen zetten met een organisatiebreed vitaliteitsprogramma.


Bent u er al klaar voor?

Implementatietrajecten

Met de Brightr programma’s kunt u meteen de eerste stappen zetten met een organisatiebreed vitaliteitsprogramma.


Bent u er al klaar voor?

Brightr world tour

Dit vitaliteitsprogramma introduceert gezonde gewoonten in uw bedrijf, door het organiseren van een honderd-daagse challenge. De world tour is een avontuur waarin deelnemers het in teamverband tegen elkaar opnemen. Onderweg verbeteren ze hun activiteitsniveaus, slaap en mentale weerbaarheid. Na de honderd dagen kunt u ervoor kiezen het Brightr vitaliteitsplatform aan te schaffen om de veranderde gewoonten te borgen.

Brightr 100

Als u nog niet weet wat u precies nodig heeft, maar al wel de basis wilt neerleggen voor toekomstige vitaliteitsprogramma’s, dan kiest u voor Brightr 100. Wij komen dan langs met de experts van onze partners WerkvanNu en Sonnevelt om de uitdagingen en beschikbare interventies in kaart te brengen.

Resultaten in de praktijk

Mars is met een groep medewerkers aan de slag gegaan met het Brightr vitaliteitsplatform. Het programma is ondersteund met de Brightr World tour challenge. Hierbij werden doelstellingen gegeven op het gebied van bewegen en waren bonuspunten te behalen met slaap en het afronden van “challenges”. Uiteindelijk zijn de deelnemers in teamverband virtueel de hele wereld rondgereisd.


  • In de activiteitengrafiek hierboven wordt duidelijk dat er tijdens het traject bij Mars dagelijks gemiddeld een half uur meer bewogen werd.


  • Het resultaat in de slaapgrafiek laat zien dat er tijdens het traject bij Mars dagelijks gemiddeld een half uur meer geslapen werd.

Maximale impact

Ieder bedrijf is uniek, zowel qua type mensen als soort werkzaamheden. Bovendien linken we Brightr met uw lopende programma’s en interventies voor de meeste impact.


Brightr stemmen we daarop af.

Klaar voor actie?

Wilt u een vrijblijvend gesprek voeren over de mogelijkheden die deze vitaliteitsprogramma’s bieden voor uw organisatie?

Vraag een gesprek aan